Midden in het centrum van Uden….. 

vindt u het appartementencomplex St. Annahof. De voorzijde ligt het aan het parkeerterrein van de Aldi en Lidl aan de Mr. van Coothstraat. Aan de andere kant grenst het gebouw aan de St. Annastraat, voor velen het mooiste straatje van Uden.

Home pagina

Gemoedelijk wonen…..

is wel de beste manier om het leven in de St. Annahof te beschrijven. De binnentuin met terrassen zou je kunnen beschouwen als het marktplein van een dorp. Je komt elkaar nog eens tegen zonder dat je het gevoel hebt dat je “op elkaars lip zit”. 

bewoners login

55 plus …….

is de leeftijdsgrens voor nieuwe huurders. Uitzondering daarop zijn de appartementen van Fokus voor bewoners met een lichamelijke beperking. Op dit moment is de jongste nog basis-school leerling en is de oudste al in de negentig.

Parkeren …..

valt midden in het centrum van Uden niet mee. Voor bewoners van de St. Annahof is dat geen enkel probleem. Ieder appartement heeft een eigen parkeerplaats in de garage.

Fietsen …..

kunnen gestald worden in een van de twee fietsenkelders. Daar is ook ruimte voor onderhoud en reparatie, met een werkbankje en ’n compressor om de banden op te pompen. Voor opladen van accu’s van fiets- en scoot-mobiel zijn er speciale stopcontacten.

Verhuur 55+ ……

Het appartementencomplex bestaat uit 76 appartementen. Het overgrote deel daarvan (56) is bestemd voor 55 plussers en heeft twee slaapkamers. Enkele hebben een bergzolder, allemaal hebben ze een balkon en vijf benedenwoningen aan de St. Annastraat hebben een terras. De huurprijzen variëren van sociale huur tot de zogenaamde “geliberaliseerde huur”. Bij het toewijzen van een woning wordt gekeken naar de inschrijfduur bij Area en het inkomen. Voor uitgebreide informatie kunt u terecht op: areawonen.nl

Bijzondere mensen …..

zo noemen de medewerksters van Dichterbij hun cliënten die vijf appartementen in het complex bewonen. Voor meer informatie gaat u naar: dichterbij.nl Voor bewoners met een lichamelijke beperking zijn aangepaste appartementen beschikbaar via:fokuswoningen.nl

Hier klopt het hart van …..

de St. Annahof: Het Atrium, de ontmoetingsplaats voor alle bewoners. Aan de stamtafel kan je even lekker bij kletsen onder het genot van een kopje koffie of iets sterkers. Of je speelt een spelletje biljart. 

Onder het motto “vrijheid blijheid” worden uiteenlopende activiteiten georganiseerd. We noemen er een paar: Paasbrunch, de AtriumQuiz, carnaval, Kerstdiner, bingo, stamppot middag, workshops en niet te vergeten het eigen koor ’t Kôs Kojjer.

Het Atrium is ook beschikbaar als u zelf iets te vieren heeft. Samen met de atrium beheerder organiseert u een groot of klein feest, eventueel met muziek, eten (catering) en drinken.